Wat zijn de verzendkosten?

Voor iedere bestelling met een waarde van minder dan € 50,- worden verzendkosten in rekening gebracht. Bezorging kost € 3,95 per bestelling en vanaf € 50,- gratis levering in Nederland.

Verzendkosten België, Luxemburg en Duitsland: € 6,95 vanaf €75,- GRATIS levering.
Verzendkosten EU: € 14,95 vanaf €250,- GRATIS levering.
Verzendkosten Wereldwijd: € 24,95 vanaf €300,- GRATIS levering.

Wat is de levertijd?

We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.
Bij voorradige artikelen geldt: op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
Levering van maandag tot en met zaterdag.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Je bestelling wordt verzonden via Cycloon (fietskoerier) of PostNL. Deze wordt als pakket verzonden naar het door jouw opgegeven afleveradres. Als je pakket verzonden is, ontvang je een e-mail met een track & trace code per e-mail waarmee je het pakket online kunt volgen.  
Er wordt bezorgd van maandag tot en met zaterdag. 

Is verzending wereldwijd mogelijk?

Ja, Elvis & Otis levert wereldwijd. De levering van deze pakketten gaat grotendeels via DHL en in sommige gevallen PostNL.

Let op: internationale verstuurde pakketten via PostNL worden verwerkt door de lokale douane. Deze lokale douane-inklaringstijd moet worden opgeteld boven op de reguliere transporttijd. Omdat dit wordt gedaan door de lokale autoriteiten, zijn wij niet in staat om het proces te versnellen, en dus afhankelijk van derden. De verwerkingstijd van de douane kan helaas erg verschillen per land, van slechts 1 dag tot meerdere weken.

Voor zendingen welke buiten de Europese Unie worden geleverd kunnen er invoerrechten en belastingen worden berekend. Deze kosten zitten niet inbegrepen in het totaal bedrag van een bestelling en zullen bij ontvangst van het pakket door het verzendbedrijf (PostNL / DHL of één van hun buitenlandse partners) in rekening worden gebracht aan de ontvanger. Elvis & Otis kan geen uitspraken doen over de hoogte van dit bedrag. Wij adviseren u daarover contact op te nemen bij uw lokale douane.

Voor bestellingen die verzonden worden naar een land buiten de EU (non-EU & WERELD zendingen), rekenen wij geen BTW (21%). Deze BTW vrijstelling word automatsich verekend in de winkelmand, na keuze van het land van verzending.