Veel gestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Voor iedere bestelling met een waarde van minder dan € 50,- worden verzendkosten in rekening gebracht. Bezorging kost € 3,95 per bestelling en vanaf € 50,- gratis levering in Nederland.

Verzendkosten België, Luxemburg en Duitsland: € 6,95 vanaf €75,- gratis levering.
Verzendkosten EU: € 14,95 vanaf €150,- gratis levering.
Verzendkosten Wereldwijd: € 24,95 vanaf €200,- gratis levering.

Welke betaalmethodes zijn er mogelijk?

Bij Elvis & Otis kun je met de volgende betaalmethodes afrekenen:

  • iDeal
  • Creditcard
  • PayPal
  • Klarna (achteraf betalen)
  • Bancontact (België)
  • Belfius (België)
  • Sofort Banking (Duitsland)
Wat is de levertijd?

Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.
Bij voorradige artikelen geldt: op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
.

Hoe kan ik een aankoop retour sturen?

U heeft op het moment van ontvangen van uw bestelling 14 dagen bedenktijd. Binnen die 14 dagen kunt u uw aankoop retour sturen, mits deze voldoet aan de retourvoorwaarden. Indien u een item in de sale wilt retourneren ontvangt u een tegoedbon. Deze bon kan online en in de winkel worden besteed. Items met met een korting hoger dan 50% kunnen niet worden geretourneerd.
De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Wanneer alle items van de bestelling terug worden gestuurd, storten wij het orderbedrag zo snel mogelijk terug.

Is verzending wereldwijd mogelijk?

Ja, Elvis & Otis levert wereldwijd. De levering van deze pakketten gaat via DHL en in sommige gevallen PostNL.

Let op: internationale verstuurde pakketten via PostNL worden verwerkt door de lokale douane. Deze lokale douane-inklaringstijd moet worden opgeteld boven op de reguliere transporttijd. Omdat dit wordt gedaan door de lokale autoriteiten, zijn wij niet in staat om het proces te versnellen, en dus afhankelijk van derden. De verwerkingstijd van de douane kan helaas erg verschillen per land, van slechts 1 dag tot meerdere weken.

Voor zendingen welke buiten de Europese Unie worden geleverd kunnen er invoerrechten en belastingen worden berekend. Deze kosten zitten niet inbegrepen in het totaal bedrag van een bestelling en zullen bij ontvangst van het pakket door het verzendbedrijf (PostNL / DHL of één van hun buitenlandse partners) in rekening worden gebracht aan de ontvanger. Elvis & Otis kan geen uitspraken doen over de hoogte van dit bedrag. Wij adviseren u daarover contact op te nemen bij uw lokale douane.

Voor bestellingen die verzonden worden naar een land buiten de EU (non-EU & WERELD zendingen), rekenen wij geen BTW (21%). Deze BTW vrijstelling word automatsich verekend in de winkelmand, na keuze van het land van verzending.