Prins Hendrikstraat 124
2518 HX Den Haag

info@elvisandotis.com

Openingstijden:

Ma: gesloten
Di: 11.00 – 17.00 uur
Wo: 11.00 – 17.00 uur
Do: 11.00 – 17.00 uur
Vrij: 11.00 – 17.00 uur
Za: 11.00 – 17.00 uur
Zon: gesloten

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen?
Stuur ons dan een bericht.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor iedere bestelling met een waarde van minder dan € 50,- worden verzendkosten in rekening gebracht. Bezorging kost € 3,95 per bestelling en vanaf € 50,- gratis levering in Nederland.

Verzendkosten België, Luxemburg, Duitsland: € 6,95 vanaf €75,- gratis levering.
Verzendkosten EU: € 14,95 vanaf €150,- gratis levering.
Verzendkosten Wereldwijd: € 24,95 vanaf €200,- gratis levering.

Welke betaalmethodes zijn er mogelijk?

Bij Elvis & Otis kan je met de volgende betaalmethodes afrekenen:

  • iDeal
  • PayPal
  • Credit card
  • Afterpay
  • Bitcoin
  • Overboeken (duurt minimaal 1 werkdag voor verwerking)
  • Bancontact (België)
  • Belfius (België)
  • Sofort Banking (Duitsland)
Wat is de levertijd?

We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Bij voorradige artikelen geldt: op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Hoe veilig is shoppen bij Elvis & Otis?

Elvis & Otis respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Elvis & Otis zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.
Betaling vinden plaats in een geheel beveiligde omgeving.

Hoe kan ik een aankoop retour sturen?

Door middel van een email te sturen naar info@elvisandotis.com, daarna
ontvang je verdere instructies over het terugsturen van je bestelde product. Verdere informatie kun je ook terugvinden onder het kopje Retourneren bij Klanterservice onderaan de website.

Is verzending wereldwijd mogelijk??

Ja, Elvis & Otis levert wereldwijd. De levering van deze pakketten gaat via DHL en in sommige gevallen PostNL.

Let op: internationale verstuurde pakketten via PostNL worden verwerkt door de lokale douane. Deze lokale douane-inklaringstijd moet worden opgeteld boven op de reguliere transporttijd. Omdat dit wordt gedaan door de lokale autoriteiten, zijn wij niet in staat om het proces te versnellen, en dus afhankelijk van derden. De verwerkingstijd van de douane kan helaas erg verschillen per land, van slechts 1 dag tot meerdere weken.

Voor zendingen welke buiten de Europese Unie worden geleverd kunnen er invoerrechten en belastingen worden berekend. Deze kosten zitten niet inbegrepen in het totaal bedrag van een bestelling en zullen bij ontvangst van het pakket door het verzendbedrijf (PostNL / DHL of één van hun buitenlandse partners) in rekening worden gebracht aan de ontvanger. Elvis & Otis kan geen uitspraken doen over de hoogte van dit bedrag. Wij adviseren u daarover contact op te nemen bij uw lokale douane.

Voor bestellingen die verzonden worden naar een land buiten de EU (non-EU & WERELD zendingen), rekenen wij geen BTW (21%). Deze BTW vrijstelling word automatsich verekend in de winkelmand, na keuze van het land van verzending.

Stuur ons een bericht